And so being young and dipped in folly, I fell in love with melancholy

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Why Write a Letter That You'll Never Send

















































































































4 σχόλια:

Unknown είπε...

Τα νουμερα για μενα ειδικα στην μουσικη και στις λιστες δεν εχουν κανενα νοημα η σημασια.Γιαυτο δεν ξερω αν θα ξανα παιξω στην μπλογκοβιζιο.Γιατι καταπιεζεται το ειναι μου με τα νουμερα. (Οχι το λεω επειδη τωρα με πιασαν τυψεις που δεν πηγε παραπανω)
Ασχετο.
Νομιζω στο 10, και 11 στα λινκς θα βρεις υλικο για εμπνευση ... ο φαν και η μπανταρα. Το λιγοτερο που μπορω να προσφερω, σαν εναν καφε σημερα. Γιατι η μουσικη τομη μας ξεκινησε...
Σε ευχαριστω για το μοιρασμα,αυτο δεν ειναι,η μουσικη για όλους.
Τελικα σου γραφω αυτο,το γραμμα σεντονι σημερα. Καλως σε βρηκα.

http://elecrtronikmode.blogspot.gr/2013/12/18-drones-i-see-seaweed-electronikaki.html

Unknown είπε...

ps. "Εν κατακλείδι, η μουσική δεν είναι για όλους· είναι για τον καθένα ξεχωριστά."

Pretty Visitor είπε...

Δεν έχω καταλήξει ακόμα αν αυτό που με ελκύει σε αυτού του είδους τις λίστες είναι η ψυχοφθόρα διεργασία της επιλογής, η ψευδαίσθηση της αξιολογικής ιεράρχησης ή τελικά η συνειδητοποίηση ότι η λίστα υπάρχει για να αντικατοπτρίζει τις επιλογές σου εκείνης της στιγμής.
Γιατί εξ ορισμού, οι επιλογές τείνουν να διαφοροποιούνται εν καιρώ, και η ίδια η λίστα αποδεικνύει το ευμετάβλητο των επιλογών σου.
Σου παρέχει δηλαδή τη δυνατότητα να ανατρέξεις σε εκείνο το χρονικό σημείο του παρελθόντος και να θυμηθείς τι θεώρησες τότε σπουδαιότερο· όχι σπουδαιότερο για όλους, αλλά για σένα ξεχωριστά

Unknown είπε...

Η μουσικη για μενα θα ειναι ενα "σπιν" ειτε πανω ειτε κατω, τρεμοπαιζει, οπως και τα συναισθηματα τρεμοπαιζουν στο φως τους...ισως επειδη ξερω οτι ειμαι ευμεταβλητο αλλα και σταθερο στοιχειο τα θελω ολα.αλλα τα ολα δεν τα εχουμε παντα.ουτε και αυτα που αγαπαμε δεν τα χουμε συνεχεια μαζι μας.....το ιδιο και για τα τραγουδια.
η καθε καταγραφη τους παντα θα ναι μια αναμνηση...σαν ενα γραμμα που το γραφεις ξανα και ξανα και ξανα ....:)